2010. január 25., hétfő

Válaszolgatós...

Orsina blogján figyeltem fel erre a nagyonis kedvemrevaló játékra, melyet Treboretta hirdetett meg. Imádom a filmeket, a sorozatokat...éppen ezért talán kicsit nehéz is is lesz számomra mindenből egyet kiválasztani - valószínüleg nem is fog sikerülni - de megpróbálom! :)
Kedvenc
  • film
Igazából minden romantikus vígjáték vagy dráma a kedvenceim közé tartozik, amiben Sandra Bullock, Meg Ryan vagy Julia Roberts szerepel.
Sajnos nem tudok ebben a kategóriában csak egy filmet kiemelni, hiszen annyira sok kedvencem van, a fenti 3 jut eszembe azonnal, de ha jobban belegondolok, akkor a következők lennének még a listámon: Kőkemény család, Igazából szerelem, Minden végzet nehéz, Sztárom a párom, A nő kétszer, Édesek és mostohák, Forrest Gump, Zene és szöveg, Az 50 első randi, PS I love you, Micsoda nő
  • sorozat
Ez az abszolút kedvencem! Vicces, romantikus, nagy családos, ahol mindig zajlanak az események! :)
De imádom még a Dawson és a haverokat, az összes Helyszínelőket, a Szex és New Yorkot, A Férfi fán terem c. sorozatot és az örök kedvencem a Váratlan utazás! :)
  • színésznő
Egy kedvencem nincs, de három van! :)
Julia Roberts, Meg Ryan és Sandra Bullock
Azt hiszem, aki látta a filmjeiket, az megérti miért ők a kedvenceim :)

  • színész

    Itt sem tudok kiemelni egy konkrét személyt, de hármat igen! :)
Tom Hanks, Colin Firth és Hugh Grant filmjeit ki nem hagynám soha. Ha ők szerepelnek egy filmben, az már rossz nem lehet!
  • utoljára látott (kedvenc) film

Az Egyszerűen bonyolult c film a legfrissebb, amit láttam és nagyon nagyon tetszett, azt hiszem ez is felkerül a kedvenceim közé! Ajánlom mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

Orsi írta...

Nekem nem tudtál újat mondani a listáddal! :)

Petra írta...

Valahogy sejtettem! :)